Valoumpioden pinnoitus hartsin avulla 80 e/ pari.

Umpion hartsi suojaukselle tehdas lupaa kestoksi 3 vuotta ja aika näyttää miten nämä toimii mut hyvän pinnan laite tekee. Lämmitetty hartsi missä on uv suojakin se lämmöllä höyrystetään muoviumpion pintaa kiinni. Käsittelyn voi uusia ja umpiota hioa jos polykarbonaattissa riittää paksuutta. Kuvia alla muutamista tehdyistä umpioista.

Moni on kauppojen tee se itse seteillä umpioita yrittäneet korjailleet ja sen jälkeen minä olen ne tehnyt uusiksi. Hukkaan heitettyä rahaa tavaratalon monet tuotteet. Näitä asiakkaita on paljon sekä miehiä , että naisia.

Aikaa voi varailla 050 3211969 , Iisalmi

10.12.2020 tehdyt umpio Renaultiin ja kuskin umpio oli täysin matta tullessa. Toinen taas puoli himmeä. Hyvä aika oli tuoda hartsitukseen. Ei juurikaan uudelle häpeä. Eikä tarvinnut asiakkaan ostaa uutta umpiota marmoritiskiltä.

Ei ollut mennyt katsastuksesta nämä umpiot läpi. En kyllä yhtään ihmettele oli todella sameat livenä.

Kokeeksi umpiot pikaisesti hiottu ja testattu uv suojausta. Samasta umpiosta alla kuvia mikä yllä videolla pinnoitettu hartsin avulla.

Ennen ja jälkeen hartsituksen kuvia alla.

Alla kuvassa hionta aloitettu alakuvassa ja yläkuvassa valmista settiä.

Alla vielä perinteisesti vesihionnalla ja lakkaamalla tehdyt umpiot, ei mitään kuluvaa vahaa pintaa. Olen siirtynyt nyt hartsittamaan höyryllä umpiot eli viimeistelyt ja uv suojaukset tehdään hartsin avulla.