Avoinna Ma-pe Klo 9.00-17.00 tai sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuna.

Soita ja kysy jos tarvetta vaikka öljyjä vaihdella viikonloppuisin, etkä arkisin kerkiä. Puh 050 3211969
Korona tautia en halua ja ei asiakaskaan. Pyörät pitäs liikkeellä pitää ja kyselyjä tullut huolloista. Öljynvaihtoajan asiakas voi istua omassa autossa kun se ei pitkään kestä. Jos ei asiakasta pelota mikäli autoo täytyy hieman nostaa ylös öljynsuodattimen vaihdossa. Itse olen terveenä ja eihän sitä tiedä kuka tautia kantaa mikäli ei ihminen ole enempi sairaana. Sukulais vierailuja meillä ei ole se on nyt pannassa koronan takia. Puhelin on sitä varten jos tutuilla on asiaa.

Öljynvaihtohinnan tietää asiakas tullessaan ja voi rahan sujattaa vaikka ikkunan välistä. Maksupääte liikutettava malli ja sitä isopropanolilla suhautellaan oliko 96 % niin pikku pöpöt kyllä kuolee. Sama aine kuin käsidesissä mut tehokkaampaa ilman laimennus geelejä.

Huoltokirjaan voi asiakas km itsekin laittaa ja halutessaan vaikka leimatakin huollon. Sama homma desifioidaan leimasinkin joka kävijän jälkeen ja löytyy hanskoja vaikka asiakkaan käteenkin. Parannetaan hygieeniaa ja puhutaan hieman kauempana toisistaan. 3 päivää tekemättä ollut töitä, niin nyt jo hermot meinaa mennä ja puhelin soi kokoajan..


Öljynvaihtoa Valvoline. Moottoreille huoltokemikaalit.