Henkilöauton alustan perusmassauksia voin satunnaisesti tehdä fiksaus töiden välissä. Kuvia oman auton alustan massauksesta. Auto pesty alustapesurilla ja auto kuivui lähes vuorokauden ennen massausta. Massaa ruiskutetttu 3 purkkia pohjaan Tectyl. Tectylin massaa käyttänyt useamman vuoden ja on pysynyt hyvin alustassa.Massauksien hinnat vähän auto kohtaisia riippuu purettavien osien määrästä esim sisälokasuojat,
alustan muoviosat pohjassa jne. Osat purettava irti ennen alustan pesua.
Monesti ei tahdo tunti riittää purkamiseen ja kasaukseen. Kynnyskoteloon koteloainetta ja oviin sray koteloainetta pillin avulla. Hinta koko töineen 400 -500 e riippuen mitä tehdään.
Veloitus työmäärän mukaan. Hinta sisältää 3 purkkia alusta massaa.
Kotelon suoja-aineen oviin ja kynnyskoteloihin.

Sisälokarit purettu ja huuhtelu niiden takaa. Sit jätetään kuivumaan ja massailut seuraavana päivänä. Lian päälle suotta massaa levittelee. Alustan pesussa on erillinen 4 suuttiminen painepesuriin liitettävä lisäosa.

Tässä alla pari kuvaa kuvattuna massauksen jälkeen katsastusaseman nosturilla omasta Voagerista. Aika siisti loppu tulos autofiksarilta. Olen autoja harrastus mielessä massaillut, niin tutuille kun tuntemattomillekin eli ei ollut ensimmäinen kerta. Alla sitten kuvia kun massa on vielä märkää.