Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Hendlex Sprayable Ceramic

Hendlex Sprayable Ceramic on kestävä 6kk -jopa vuosi
Nano-keraaminen suojapäällyste, joka on suunniteltu autoille ja
moottoripyörille. Tämä päällyste voidaan levittää maalattuihin ja
lakattuihin pintoihin ja muoveihin.

Ominaisuudet: Parantaa pinnan kovuutta. Pinta antaa erittäin vahvat hydrofobiset ominaisuudet ja helpottaa puhdistamista. Pinta pysyy puhtaana paljon pidempään.Merkittävästi korostaa maalien väriä ja antaa sille enemmän loistoa. Ei houkuttele pölyä.Suojaa pinnan ympäristövaikutuksilta, kuten hapoista, emäksistä (pH3-pH12), tie suoloista ja UV-säteilyltä.Se myös suojaa pintaa vanhentumiselta ja antaa sille lisäsuojan korroosiota vastaan.

Hinta 120 e + myllytykset veloitetaan erikseen.

Kuivumisaika pinnotteella, että kovettuu 12 tuntia ja lopullinen kovuus päivien päästä. Toimii hyvin ja ei likakaan pysy paljon pinnassa ja vesisade huuhtoo mitä yleensä pintaan tullut. Testattu omassa autossa ja toimii.

Vaimon kauppa kassin ehostin, kiiltää ulkovalossa todella hyvin. Siisti maalipintakin kun autolla ajettu reilu 15 thkm.

Tässä tein kiireessä pienen video ja homma menee niin että aineen pitää antaa kuivua vähän pintaa ja sitten pyyhitään ja tehdään paneli kerrallaan ( esim lokasuoja ) Sitten kiilllotellaan mikrokuituliinalla kun enemmät pinnoitteet on pyyhitty rasvaisuus pois. Periaate selviää videolta kuitenkin. Hyvä tuote ja tämä oma auto oli koekaniinina. Huom pikapinnoiteesta voidaanko puhua kun tuote tarviitsee kovettuakseen kuivumisajan 12 tuntia tallissa. Huomio tämä kun tilaat autolle fiksiä että auto on päivän poissa ajusta.

Tätä tuotetta ei pidä verrata veden kanssa levitettäviin pinnoitteeseen koska kestävyys on toista luokkaa ja tämä on nano keraaminen pinnoite joka kestää vuoden tai yli riippuen pinnan rasituksesta ja ylläpidosta.