Keraaminen kestopinnoite – Hendlex Car Body Ceramic Shield M3

Haluatko autollesi vain parasta suojaa ja ammattilaisen laittaman kestopinnotteen vuosiksi eteenpäin, niin tässä on juuri sinun etsimäsi tuote " Hendlex M3 "

HENDLEX Car Body Ceramic Shield M3 keraaminen kestopinnoite erottuu muista helpommalla levityksellä, ylivoimaisen upealla kiillolla ja korkeammalla kemikaalien sietokyvyllä.
Tämä erityisen luja ja kestävä nano-keraaminen kestopinnoite on suunniteltu suojaamaan autoja ja moottoripyöriä, tarjoamalla erinomaisen hydrofobisuuden ja korkeamman värin parannuksen.
Tämä kestopinnoite voidaan levittää maalatuille ja lakatuillepinnoille, muoveihin sekä metalleihin. Sitä voidaan käyttää yhtenä kerroksena tai monikerroksisena kestopinnoitteena.
Ominaisuudet :

 • Korkea kemikaalien kestävyys
 • Parantaa maalipinnan kovuutta ja suojaa pintaa
 • Tekee autosi maalipinnasta vahvasti hydrofobisen
 • Maalipinnasta tulee helpommin puhdistettava
 • Korostaa merkittävästi autosi väriä
 • Antaa autosi maalipinnalle enemmän kiiltoa
 • Autoa ei tarvitse vahailla kun keraaminen pinnoite on asennettu
 • Ei houkuttele pölyä
 • Suojaa autosi maalipintaa ympäristövaikutuksilta, kuten hapoilta, alkaleilta, tiesuolalta, uv-säteiltä, itikan ja linnun jätöksien jättämiltä jäljiltä.
 • Kesto 2-5 vuotta riippuen kuin kovalle rasitukselle pinnoite joutuu. Turvaa siis autosi maalipintaa vuosiksi eteenpäin.
 • Ylläpito pesuihin Grojekt shampoo/ pinnoite. Käy myös Wet coat tai vastaava pesu suositus kerran tai kahdesti vuoteen.

Hinta 350 e. Isot maasturit (mustat) pienin hinta lisäyksin. Miksi ostaa huonoa, kun voi kerralla panostaa todella laadukkaaseen pinnoitteeseen. Kysy lisää Puh 050 3211969

Hinnat sisältää auton pesun, myllytykset, rasvanpoiston ja kestopinnoitteen asennuksen.

Alla parit videot tehdyistä autoista. Osa Iisalmeen ja osa Jyväskylä-Suomussalmi väli akselilla.

Mersun maasturi oli tullessa aika naarmuinen. Naarmut näkyy selkeesti lian keskeltäkin. Kuvien alla yuotuben linkki millainen loppu tulos tuli autosta.

Volvon fiksasin Jyväskylään. Kestopinnoite Hendlex M3 ja lisänä vielä DC 60 nestepinnoite kiiltoa tuomaan ja suojaamaan kestopinnoitettakin. Autohan oli naarmuinen ja nyt suhteellisen naarmuton. Kuvia Facessa jakanut, tänne ei millään kaikki mahdu. Hyvää tekee niin priima pukkaa..

Hendlex M3 kestopinnoite myllytyksien jälkeen pintaa ja lisäksi vielä DC 60 mikä tuo peilimaista kiiltoa. Auto tuli Suomussalmelta asti fiksattavaksi eli 800 km lenkki kun auto tuotu ja haettu kotia Iisalmesta. Omistaja oli tyytyväinen loppu tulokseen. Alla pari kuvaa autosta.

Ruumisauto oli melko naarmuisen tullessaan. Usean tunnin myllytys takana ja Hendlex M3 kestopinnoitus pinnassa. Lisäksi pintaa laitettu toinen pinnoite DC 60 millä saadaan lasimainen pinta ja tehostaa vielä kiiltoa. Loppu tulos todella hyvä.

Mersun konepelti oli aika naarmuinen vaati myllytystä reilusti, mutta loppu tulos hyvä.

Myllytystä aloiteltu hieman ja naarmuja katoaa aika tavalla.Puolet pellistä myllytetty.

Tässä muutamia kuvia tehdyistä myllytyksiä ja kestopinnoituksista toukokuussa 2021.

Volvo tuli Kuopiosta Iisalmeen kestopinnoitukseen. Autosta tuli aika hieno ja kaksi kerrosta laittelin parasta settiä eli Hendlex M3 pintaa. Vanteisiin sama pinnoite helpottaa jarrupölyn ja lian irtoamista jatkossa pesuissa. Omistaja tuumi, että auto on kuin uusi. Komea väri ja hyvä kiilto. Vielä olis kiiltoa saanut halutessaa srayablella lisääkin, mutta sitä nyt ei tähän laitettu ja asiakkaan kanssa oli hinta jo sovittu. Oikein pestynä ja ei harjakonepesua jatkossa, niin saa vuosiksi suojaa autonmaalipinnalle.

Mersu tuli kuopiosta kestopinnoitukseen. Auto oli ympäriinsä naarmuja ja hologrammeja täynnä. Pientä myllytystä, kestopinnoitetta ja auto näyttää tosi hyvältä. Hiplee mersu V12 koneella ja 612 hp vakiona. Omistaja oli todella tyytyväinen loppu tulokseen. Autoonhan tuli Hendlex M3 pinnoite ja vielä lisäksi Hendlex Sraynable pinnoite. Kestoa useaksi vuodeksi oikealaisella pesulla jatkossa." Ei enää harjakoneissa pesua "

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

Mini käsiteltiin Hendlexsin M3:lla mikä tuli pohja pinnoitteeksi ja päälle vielä Hendlexsin srayable pinnoite kirkautta ja syvyyttä tuomaan.

Alla olevaan uuteen Peugeottiin laitettiin pinnoite heti suojaksi. Hendlexin M3 kestopinnoite.

Pinnoite kestää järempääkin käyttöä kun vähän kerrostaa. Juttu alla olevassa linkissä Hendlex M3:sta

Hendlex M3 suojaa myös raskastakalustoa ja helpottaa niiden pesuja. Isompaan kalustoon vain useampi kerros Hendlex M3 tuotetta, niin kestää kulutusta paremmin.