Huoltokemikaalit, öljyt,vahat,liinat jne

Sivu 1 / 3   Tuotteita yhteensä 57 kpl
Wolf_2_tahtioljy.png&width=280&height=500

2 tahti öljy Wolf 1916 SNOW SCOOTER 2T TC-W3 EXTRA 4 litran kannu

Wolf 1916 SNOW SCOOTER 2T TC-W3 EXTRA
Tämä huippuluokan tuote on tarkoitettu ensisijaisesti ruiskutusjärjestelmillä (elektroninen polttoaineen ruiskutus [EFI] tai suoraruiskutus [DFI]) ja/tai tehokkailla pakoventtiileillä varustetuille nykyaikaisille kaksitahtisille moottorikelkoille. Erittäin matala..
Hinta: 22.00 €
Kiillotus_aine_ja_sienet.png&width=280&height=500

Ajovalojen korjaussarja muoviumpiolle

Uudistaa himmentynyt ja naarmuuntuneet muoviset ajovalot: sisältää: 2 x 40 g hiomatahnaa, 2 x 3ml UV suoja-ainetta, 1 x teippi, 1 x oranssi pehmeä kiillotustyyny, 1 x valkoinen pehmeä kiillotustyyny , 6 x hiomapaperia, 1 x käsikäyttöinen kiillotustyyny.

 ..
Hinta: 18.00 €
Kiillotusaine_2_porakone_sarja.png&width=280&height=500

Ajovalojen korjaussarja muoviumpiolle

CAREX muovisten ajovalojen, muovin ja pleksilasin entisöinti-, hionta- ja suojasarja . pakkauksesta riittää vähintään 2:n auton ajovalojen kiillotukseen ja suoja-aineen levitykseen (ca 0,3m2 pinta). sisältää karnaubavahaa joka suojaa valoja ja nostaa kestävyyttä UV-säteilylle. käyttöön tarvitaan tavallista..
Hinta: 24.00 €
Kiillotus_aine_1.png&width=280&height=500

Ajovalojen korjaussarja muoviumpiolle

Laita haalistuneet ja muuten kulahtaneet auton ajovalosi uuteen uskoon. Ajovalojen korjaus antaa ajovaloille, takavaloille, sumuvaloille tai sivuvilkuille käytännössä uuden elämän.
Pelkkä hioma aine, tarvii esim kiillotus koneen tai käsin hankkauksen.
 ..
Hinta: 10.00 €
Alusta_massa.png&width=280&height=500

Alustamassa Tectyl 1 Litra

Tectyl Bodysafe on liuotinpohjainen, musta, vaha-/ bitumipohjainen, tiksotrooppinen korroosionestoaine. Se soveltuu erinomaisesti ajoneuvojen alustojen suojaamiseen. Muodostaa kuivuessaan kiinteähkön, mustan, kestävän ja lujan kalvon. Arvioitu suojauksenkestoaika: Ulkotiloissa 21 kuukautta. Varastointi:..
Hinta: 14.50 €
Autosampoo.png&width=280&height=500

Autoshampoo 1 litra tiiviste

Nopeavaikutteinen syväpuhdistava autoshampoo, joka antaa värille pitkäkestoisen kiillon. Korkealaatuisten saippua, pintaaktiivisten aineiden ja vahan sekoitus tekee tästä korkealaatuisen shampoon. Koostumus lupaa shampoota autolle levittää niin suoran sankosta harjalla sekä painepesurilla. Jättää pintaan..
Hinta: 4.00 €
Turtevaxs.png&width=280&height=500

Autovaha Turtle wax Carnauba Car Wax, todella hyvä ja laadukas

CARNAUBA CAR WAX • ylellinen autovaha sisältää Brasilian karnaubapalmun vahaa - vahvinta luonnollista vahaa, jota arvioidaan sen erinomaisesta kestävyydesta ja erinomaisesta kiillosta.• nanoteknologiset silikonit sitovat vahan maalipinnan syvempien kerrosten kanssa, viimeistelykerros tulee..
Hinta: 12.00 €
Carlake_ikkunanpesuvaahto.png&width=280&height=500

Carlake ikkunanpesuvaahto 400m

Irrottaa helposti mm. tupakansavusta, maantiepölystä ja ilman epäpuhtauksista aiheutuneet kalvon auton ikkunoista. Soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön ikkunoiden, kaakeleiden ja peilien puhdistukseen...
Hinta: 4.50 €
Carlaken_kiillotusliina_esite.png&width=280&height=500

Carlake kiillotusliina 20kpl

Carlake kiillotusliina 20kpl
Pehmeä ja nukkaamaton yleisliina. Soveltuu erinomaisesti mm. kiillotukseen, kuivaamiseen, pyyhkimiseen, puhdistamiseen. Ajoneuvoihin, veneisiin, koteihin. Kiillotusliinoja pakkauksessa 20 kpl.
Leveys 20 cm x syvyys 17 cm..
Hinta: 4.50 €
Carlaken_kumi_ja_muovi_ehoste.png&width=280&height=500

Carlake kumi ja muovikirkaste 400ML

Puhdistaa ja hoitaa auton sisäpuoliset muoviosat. Antaa silkkisen kiillon, palauttaa alkuperäisen värin ja jättää jälkeensä raikkaan sitruunan tuoksun. Muodostaa käsiteltävälle pinnalle pölyä hylkivän, antistaattisen pinnan. Estää ovitiivisteiden jäätymisen...
Hinta: 5.90 €
Mikrokuitukinnas.png&width=280&height=500

Carlake mikrokuitukinnas

Carlake mikrokuitukinnas
Tehokas ja hellävarainen. Mikrokuitumateriaali irrottaa pinttyneenkin lian ja rasvan hyvin. Imee runsaasti vettä, ei naarmuta pestävää pintaa. Helppo myötäillä auton muotoja, pysyy hyvin kädessä. Taustapuolella verkkokangas hyönteisten irrottamiseen. Ajoneuvoihin, veneisiin..
Hinta: 6.50 €
Carlaken_mikrokuituliina.png&width=280&height=500

Carlake mikrokuituliina 40x40cm 3kpl

Carlake mikrokuituliina 40x40cm 3kpl
Mikrokuituliinalla kiillotat ja puhdistat tehokkaasti ja hellästi. Suuri imukyky, sitoo paljon likaa ja kosteutta. Toimii kuivana pölyihin ja pieniin rakoihin, kosteana puhdistaa myös ilman pesuaineita ja soveltuu vahauksen viimeistelyyn erinomaisesti. Pölyt tuuletetaan..
Hinta: 6.00 €
Carlaken_tiiviste_pieni_kuva.png&width=280&height=500

Carlaken lasinpesutiiviste -54 c litra

Irroittaa tehokkaasti bitumin, maantiesuolan, noen ja konepesusta tulevan vahakalvon. Suojaa pesujärjestemän osat jäätymiseltä.
Laimennus ohje litra nestettä oliko 4 litraa vettä ja - 4 c. Laimennus ohje pullon kyljessä mittasuhteet mielestäni vähän outo. Tippuu sen mukaan suhteet aika oudosti.
Tämä..
Hinta: 2.90 €
Holts.png&width=280&height=500

Holts Wondarweld paikkausaine, jäähdyttimet,lohkot 500ml

Holts Wondarweld paikkausaine 500ml
Pysäyttää vuodot moottorilohkon vesitilassa. Tehokas teräs-, valurauta- ja alumiinimoottoreille. Paikkaa halkeamat ilman moottorin purkamista. 500 ml
https://youtu.be/xd8KZhLLZYc..
Hinta: 15.00 €
Brake_Cleaner.png&width=280&height=500

Jarrupuhdistus aine, Brake Cleaner 500 ml

Valvoline Brake Cleaner jarrupuhdistaja 500ml
Tehokkaasti liuottava
Ei syövytä
Ei jätä jäämiä
Johtamaton
Monipuolinen jarrupuhdistusaine, joka liuottaa tehokkaasti. Käyttökohteet: rumpujarrut, levyjarrut, jarrupäällysteet, jarrupalat, jarrukengät. Tehokkaasti liuottava ja johtamaton. Ei syövytä..
Hinta: 3.50 €
Power_Brake.png&width=280&height=500

Jarrupuhdistus aine, Brake Power Cleaner 500 ml

Korkeatehoinen jarrupuhdistusaine, joka liuottaa tehokkaasti. Erikoispaineistettu aerosoli 8 baria normaalin 4 barin sijaan. Käyttökohteet: Rumpujarrut, levyjarrut, jarrupäällysteet, jarrupalat, jarrukengät. Tehokkaasti liuottava ja johtamaton. Ei syövytä eikä jätä jälkiä. Voimakas 360° suihkusuutin..
Hinta: 4.20 €
sammutin.png&width=280&height=500

Jauhesammutin 2 kg. HUOM. Päiväys mennyt, paineet vihreällä

Jauhesammutin 2 kg, Mittari vihreellä, mut sammuttimien päiväys ummessa.
Ei siis tarkistettuja tänä vuonna. Parempi sammutin varalla kun ei ollenkaan ja pitäs
näiden normaalisti toimia. Mikään ei takaa tarkastetunkaan sammuttimen toimivuutta.
 Autoon, ulko wc, mökkiin, mihin vaan vaikka entisten lisäksi..
Hinta: 8.00 €
Jaahdyttimen_puhdistus.png&width=280&height=500

Jäähdytysjärjestelmän puhdistusaine

Puhdistuslisäaine jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmän nopeaan ja yksinkertaiseen puhdistukseen. Poistaa ja sitoo tehokkaasti öljy- ja rasvajäännökset, riittoisa jopa 10 litraan jäähdytysnestettä. Pehmentää ja poistaa muta- ja korroosiojäännöksiä. Soveltuu kaikille jäähdytysjärjestelmille bensiini- ja..
Hinta: 10.00 €
Kotelo_suoja.png&width=280&height=500

Kotelorakenteen suojaukseen, ovet, kynnyskotelot,palkit 1 Litra

Tectyl ML on kehitetty kotelorakenteiden sisäpuoliseen suojaukseen. Se muodostaa sitkeän, vahamaisen suojakalvon, joka tunkeutuu saumoihin pysäyttäen ja ehkäisten ruostumisen. Tectyl ML syrjäyttää hyvin kosteutta. Käyttöala: Auton kotelorakenteet, saumat, ovet ja muut suljetut tilat, työkalut, polkupyörät..
Hinta: 14.50 €
Kasienpesu_5_kg.png&width=280&height=500

Käsienpesuaine 5 kg astia

Kaksitoiminen proffessional hiutaleiden kanssa käsienpesuaine – geeli ( luonnollisella tuoksulla). Biohajoavat aineosat. Käsille pehmeä vaikutteinen, sopii käytettäväksi esimerkiksi korjaamossa, painoteollisuudessa, rakennusalalla, autotallissa yms. Ruumiinlämmölle reagoiva koostumus hajoa käsillä..
Hinta: 16.00 €
123