Kestopinnoiteella Lacrolla tehtyjä autoja kuvassa. Konepesua kuluttaa pintaa ja se tekee aina pientä naarmua. Suosittelen käsinpesua vesiletkulla, painepesurilla tai konepesua harjatonta jos autostaan haluaa huolehtia jatkossakin. Ensin huuhdellaan hiekat paineella pois, sit pesuaine ja kintaalla tai hiekattomalla sienellä.

Sisältää pienen myllytykset ja isommista täytyy vähän veloittaa lisää. Aikaa vievää hommaa tuo koneella kiilloitus.

Hinta nyt 140 euroa Lacrotte käsittelyllä
  • Mahdollinen lisä myllytys erikseen veloitetaan, mikäli monta kertaa myllytettävä maalipintaa ja se on huono tai naarmuinen.
  • Lisämyllytys 2 kertainen + 30e

Pikkusen jo Lacroen pinnoitteeseen kerennyt tutustua. Alla video.

Ammattilaisten käyttämiä hioma aineita.Karkeempaa huonolle maali pinnalle ja hienompaa jos autossa vähäisiä naarmuja. (Myllytykseen aineet eli koneelliseen kiillotukseen )

Tämä auto uudehko tai muuten hyvässä maalissa. Tässä ei myllytystä tehty ainakaan videolla ja sehän ei mitään hirveen nopeata touhua ole. Sillä se kiilto haetaan ja Lacrote suojaa pinnan. No yuotube täynnä videoita myllytyksistä jos joku ei tiedä mitä se tarkoittaa. Pinnan pitää olla siisti ja naarmuton. Se takaa parhaan loppu tuloksen vahaa auton tai laittaako siihen kestopinnoitteen.