Tulossa parit kestokiillotusaineet maalipinnalle. Ohessa kuvia ja vähän tietoa aineista. Kestoa kehutaan vuosiksi ja varmaan riippuu miten pintaa käsitellään ja pestään jatkossa. Konepesua kuluttaa pintaa ja se tekee aina pientä naarmua. Suosittelen käsinpesua vesiletkulla, painepesurilla tai konepesua harjatonta jos autostaan haluaa huolehtia. Ensin huuhdellaan hiekat paineella pois, sit pesuaine ja kintaalla tai hiekattomalla sienellä. Sientä haukutaan että kerää hiekkaa ja kinnas ei. Maalaisjärjen käyttö sallittua pesussa.

Tässä osa tuotteita mitä olen ostanut No osaanko fiksata autoa, sitä en tiedä kun aineet muuttuu ja ukko vanhenee. On näitä vuosia tullut tehtyä ihan töikseen, että nyt ihan ensi kertalainen ole myllyttämään ja vahaamaan autoa.

Hinta 145 euroa Lacrotte käsittelylle. Useamman tunnin homma kuitenkin ja aineet maksaa jo 3 osan tuosta hinnasta pesuineen. Liotinpesu ja alustan pesu tulee samalla Nopparilla.

Auto pesetetty Nopparilla liuotinpesussa ja harjattomassa tietysti. Sen jälkeen kuivaus ja Lacrotte pintaa. Tunnin annoin vaikuttaa Lacrotten ja sitten kiillotus mikrokuituliinalla.Tulos hyvä ja kuvat sen kertoo. Tähän en myllytystä tehnyt, kun uusi auto ja pinta aika hyvä. Huonompaan pintaa ehottomasti konekiillotus ja sitten Lacrotte pintaan.

Pikkusen jo Lacroen pinnoitteeseen kerennyt tutustua. Alla video.

Ammattilaisten käyttämiä hioma aineita.Karkeempaa huonolle maali pinnalle ja hienompaa jos autossa vähäisiä naarmuja. (Myllytykseen aineet eli koneelliseen kiillotukseen )

Tämä auto uudehko tai muuten hyvässä maalissa. Tässä ei myllytystä tehty ainakaan videolla ja sehän ei mitään hirveen nopeata touhua ole. Sillä se kiilto haetaan ja Lacrote suojaa pinnan. No yuotube täynnä videoita myllytyksistä jos joku ei tiedä mitä se tarkoittaa. Pinnan pitää olla siisti ja naarmuton. Se takaa parhaan loppu tuloksen vahaa auton tai laittaako siihen kestopinnoitteen.