Perämoottori olis kaupan 35 hp 2 tahti oliko vuosimalli 1988. Sähköstartti on, ei ole trimmiä. Kampiakselin laakerit ja stefat vaihdettu noin 4 vuotta sitten. Toimii todella hyvin. Kerran järvelle jättänyt mut syy johtui huonosta akusta. Uusi käyttämäton varapotkuri mukaan ja hallintalaitteet. Ostin tänään itelle mercuryn 50 hp 2 tahdin ja sen haen parin päivän sisällä. Isomman alta tämä pois ja 35 hp mercury ollut mulla videoiden mukaan sen 4 vuotta ajussa. ( Ostin itelle vasta 50 hp Mercuryn 2 tahti 3 pyttysen ja jos se pyörii tämän myyn pois ) Potkurin arvokin tuolla uudella 80 euroa, sitä pitänyt veneessä varalla.

650 euroo käteis kaupan hinnaksi, ei pitäs kallis olla. Päivitety hinta.

Ilman tankki edelleen 600 euroa ja tankki letkuineen 50 euroa samassa kaupassa.

Tarrat puuttuu toi 35 hp kyljestä eli järvellä menee täysin 20 hp moottorista.

Tankin saa mukaan +50 euroa ! Kokopakettina tankki, moottori, kaukohallintalaitteet, mukaan myös vaihevaijeri, sähköinen bensapumppu 650 euro.

Pulttaa kiinni veneeseen ja hanaa... !

Kytät ei tuota osaa selvittää vaikka yrittäisivät kun on vielä Brasiliassa valmistettu moottori.

Tämä alkaa olla terhin hinnoissa. Toimiakseen tarvii sähköisen bensapumpun ja se tulee tässä paketin mukana. Bensapumppuun korjaussarja oma asennettu, mut vielä vaan oli pientä ongelmaa täyskaasulla. Sarja oli pikkuisen puutteellinen ei tullut jokaista jousta mukana. Ongelmia ei minkäänlaista ole ollut kun nakuttavan bensapumpun laitoin.

Lyhty rikinen kone.

Ohessa video viime kesän ajelusta, sitten kun kone tuli minulle niin koe savut tallin edessä. Puhelimella lisä infoo ja koekäyttää voidaan tallilla kun veneen haen koneen vaihtoon.

Puh 050 3211969

Tuon veneen lähiaikoina pihaan koneen vaihtoon, mahdollista tätä konetta pyörittää jos joku epäilee että ole ehjä. Eikä potki vaihteita eteen tai taakse pois. Kunto varmasti 8-9 luokkaa minun mielestä. Keäsäksi tarvii peräöljyt vaihtaa ja happee säätelee kaukosäätimestä.

Torstaina kone koekäytettävissä iisalmessa. Saatiin vene kärriin mutta ei päässyt mäkeä ylös traktori. Huomenna hiekotusta eiköhän se mäen ylös nouse. Katsoja tulossa, saa katsoa koneen ekana ja päättää ostaako. Sitten seuraavalle kyselijälle.