Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Talvi tulee ja pieniä lumi hommia voi kysellä vaikka lomakkeen tai puhelimen kautta. Kuormaaja on tilattu, Tmi nimi löytyy ja ennakkoverotus tiedot ja maksu päätteen hankin kuormaimeen niin voi maksaa pankkikortillakin. Käteinen käy tietysti, mut taitaa yleisintä olla, että seteleitä vähän käytetään maksussa ja laskutus taas tekee kuluja yrittäjälle sekä asiakkaalle. Sovitaan ennakkoon tai paikan päällä mitä veloitus vaikka pienen tai isomman pihan auruusta. Sisältääkö hiekotuksen samalla vai mitä asiakas haluaa tehtävän ja mistä asiakas valmis maksamaan.

Pikkupihat vois olla jotakin 15-25 e kerta. Samassa suunnassa jos useampi piha parilla naapurilla niin hinta saadaan edullisemmaksi. Hyvin kauas kaupunki alueelta kannata yhtä pihaa lähtee auraamaan menee jo dieseliin tuollainen summa.

Muutama aurattava piha säännöllisesti vaikka teidän piha ja parin naapurin, niin hinta saadaan toki varmasti edulliseksi. Hiekotus järjestyy samalla kertaa jos tarvetta. Hiekka veloitus per piha tuskin hyvin kalliiksi tulee. Pitää vähän laskella monta täyttöö kuorma autosta tulee ja siitä voi sit arvioida moneen pihaa hiekottimen määrää riittää.

Sit isommat pihat, kiinteistöt voidaan aurata tilauksesta ja tarkoitus olisi, että soittamalla saisi suhteellisen nopeasti apua jos kone pyörii samalla suunnalla tai olen kotosalla.

Tässä viime vuonna yritin auraajia saada, mut niillä valmiit keikat ja kaikki sanoi että ei kerkii et ensi viikolla tai jos joku väli rako. Ketään ei ikinä tullut ja siitä tämä idea lähti. Itse olen tapaturmaeläkkeellä eli tämä olis vähän harrastus pohjaista toimintaa.