Tmi nimi löytyy ja ennakkoverotus tiedot ja maksu pääte on kuormaimessa niin voi maksaa pankkikortillakin. Käteinen käy tietysti, mut taitaa yleisintä olla, että seteleitä vähän käytetään maksussa ja laskutus taas tekee kuluja yrittäjälle sekä asiakkaalle. Sovitaan ennakkoon tai paikan päällä mitä veloitus vaikka pienen tai isomman pihan auruusta. Sisältääkö hiekotuksen samalla vai mitä asiakas haluaa tehtävän ja mistä asiakas valmis on maksamaan.

Pikku pihat 20 -25 e kerta. Samassa suunnassa jos useampi piha parilla naapurilla niin hinta saadaan edullisemmaksi. Hyvin kauas kaupunki alueelta kannata yhtä pihaa lähtee auraamaan menee jo dieseliin tuollainen summa.

Isommat pihat, kiinteistöt voidaan aurata tilauksesta ja tarkoitus olisi, että soittamalla saisi suhteellisen nopeasti apua jos kone pyörii samalla suunnalla tai olen kotosalla.

Tässä parina vuonna yrittänyt auraajia saada, mut niillä valmiit keikat ja kaikki sanoi että ei kerkii et ensi viikolla tai jos joku väli rako tulis. Ketään ei ikinä tullut ja siitä tämä idea lähti. Itse olen tapaturmaeläkkeellä eli tämä olis vähän harrastus pohjaista toimintaa.