Korrek vanha suomalainen tuotemerkki jo vuodesta 1963....

Korrek Pro Nanoseal 4K 200 e

Sisältää peruskiillotuksen eli kevyen myllytyksen auton maalipinnalle. Autonpesu kintaalla ja painepesurilla. Alumiinivanteille raudanpoisto, kumiosien ehostus ulkoa, lasinpesu päältä.

  • Lisämyllytys veloitus +30e jos myllytettään karkeella ja vaikka hienommalla aineella lisäksi jos todella huono maalipinta autossa. Normi veloitus kuitenkin 200 e jos ei erikseen ole muuta sovittu asiakkaan kanssa.

Alla olevassa kuvassa autokiillotettu hioma aineilla, pyyhitty ja seuraavaksi Korrek Pro Nanoseal 4k pintaa. Hyvät pohjat, parempi loppu tulos. Kuvia tulossa valmiista autosta...lähiaikoina

Mersun kuvia alla. Korrekin Pro Nanoseal 4k pinnassa ja kiiltää hyvin. Jättää hyvän suojaavan kerroksen. Vois sanoa ei huono. Kuvat kertokoon lisää, ei kai tätä tarvii tämän enempää kehua.

Toyota Korrekin kestopinnoitteella laitettu. Koneella tein pienen myllytyksen pesun jälkeen ja sitten pinnoite pintaa. Näin saadaa pinnoite puhtaalle pinnalle ja auton pienet naarmut poistettua.

Omaankin autoon piti Korrekin Nanoseal 4k asentaa 24.4.2020. Kuvia alla

Tämä auto luovutettu asiakkaalle 6.5.2020 ja asiakas oli tyytyväinen loppu tulokseen.

Kuvia ennen ja jälkeen myllytyksen ja kestopinnoite Korrek 4K Nanoseal laitettu autoon pintaa.

Koko kylki oli Fordissa täynnä naarmuja ja 96 prosenttia ainakin katosi. Pikkasen kirkastui autokin mutta oli toki työlläs myllyttääkin. Asiakas oli tyytyväinen ja sehän näissä on tavoitteena.