Pikkasen vanhoja fiksaus aikoja tai taitoja muisteltu ja pari autoa vahattu.Hyvä kiilto autoissa. Tässä vahassa on Brasilian karnaubapalmun vahaa - vahvinta luonnollista vahaa
jota arvioidaan sen erinomaisesta kestävyydesta ja erinomaisesta
kiillosta. Hyvällä maalipinnalla toimii ja uskaltaa suositella. Tämä ei ole värivahaa kuten muut tuotteet.

Ajovalon kiillotuksia voidaan myös tehdä hinta 35 e pari. Ohessa kuva entisestä autosta josta umpiot kiillotin koneella hionta aineilla ja muilla konsteilla. Kuvaa nyt ei lähtö kohdasta löytynyt. Tilasin hyllyyn aineitakin, saa tee se itse miehet ostaa. Lisäsin tuotteita verkkokauppaan ja nuita tarvii aina nykyautoissa kun umpiot himmenee.

Alla olevat kuvat ennen ja jälkeen. Uutta ei kyllä enää noista saanut, mut kirjastu kuitenkin. Harvinaisen syvillä naarmuilla umpiot. Oli sitten täysin matta pintaa. Olisi kiillotus kannattanut tehdä jo 5 vuotta sitten. Kokeillaan näihin vielä muuta ainetta ihan näiden haasteellisuuden tähden. Muuttuuko tilanne parempaan suuntaa vai paheneeko.

Loppu tulos alla. Pikkasen näyttää toi umpio että lämpö sulatellut tai aurinko tuota sisäisesti. Pinnalla ei tunnut appelsiini pintaa, mut sitä on umpiossa. No ei kai aina uuttaa saa mutta parempi kuin tullessa. Aika rankka kuiva hionta, sit keventelyä, vesihiontaa ja kiillotusta ja vahausta.

Passatin umpiot kiillottelin ja lakkasin kovalla lakalla kokeeksi. Kuvat alla.

Tällä pika kiillotusaineella punainen Kia Stonic kiillotettu. Autossa hyvä maalipinta kun uusi auto, mutta jättää aine hyvän kiillon ja vettä hylkivän pinnan. Näin ei likakaan pinnassa pysy.

Pari linkkiä sattui silmään nettiä selatessa ja liittyy tähän aiheeseen. Pesuaine levitin löytyy painepesuriin ja pitää tämä vaahdotin tilata koe testiin tänään. Vaahdottimesta ei ole minulla kokemusta että parantaako se esipesun tulosta. Kyllä juttua lukee niin teorissa se vois toimia mut miten käytännössä. Ennen oli pentuna jämäkämmät aineet että lika irtosi kun hetken odotteli ja pesi perään. Nyt on eco tuotteet ja eco tulos :-)

https://moottori.fi/ajoneuvot/jutut/testi-bilt-ham...

https://moottori.fi/ajoneuvot/jutut/lasit-kirkkaik...