Korona tautia en halua ja ei asiakaskaan. Pyörät pitäs liikkeellä pitää ja kyselyjä tullut huolloista. Öljynvaihtoajan asiakas voi istua omassa autossa kun se ei
pitkään kestä. Jos ei asiakasta pelota mikäli autoo täytyy hieman
nostaa ylös öljynsuodattimen vaihdossa. Itse olen terveenä ja eihän sitä
tiedä kuka tautia kantaa mikäli ei ihminen ole enempi sairaana.
Sukulais vierailuja meillä ei ole se on nyt pannassa koronan takia.
Puhelin on sitä varten jos tutuilla on asiaa.Öljynvaihtohinnan tietää asiakas tullessaan ja voi rahan sujattaa vaikka ikkunan välistä. Maksupääte liikutettava malli ja sitä isopropanolilla suhautellaan oliko 96 % niin pikku pöpöt kyllä kuolee.
Sama aine kuin käsidesissä mut tehokkaampaa ilman laimennus geelejä. Huoltokirjaan voi asiakas km itsekin laittaa ja halutessaan vaikka leimatakin huollon.

Sama homma desifioidaan leimasinkin joka kävijän jälkeen ja löytyy
hanskoja vaikka asiakkaan käteenkin. Parannetaan hygieeniaa ja puhutaan
hieman kauempana toisistaan. 3 päivää tekemättä ollut töitä, niin nyt jo
hermot meinaa mennä ja puhelin soi kokoajan..

Kysy aika öljynvaihtoon, yleensä samana päivänä tai 15-20 minuutin odottelulla saadaan vaihdettu. Tarkistan vain suodattimen varastostani että löytyykö juuri käypänen öljynsuodatin teidän autoonne hyllystä. Heitä vaikka tekstarilla rekisterinumero sai soita 050 3211969.

Vastaan viestiinne ja tarjoan teille paria erinlaista öljyä Valvolinelta. Asiakas voi päättää mitä ostaa ja minä voin suositella oman vaihtoehdon.


Voitte tehdä myös tarvikekyselyn alla olevasta painonapista tai pyydä todellinen tarjous öljynvaihdosta litra määrän mukaan. Halvimmat öljyt alkaen vaihto ja suodatin 35 euroa. Monet täyssynteettiset kun ei ole pitkän vaihtovälin öljyä ja kaikissa ei ole samoja lisäaineita mitä autonne moottori oikeasti tarvitsee. Aikaa ei sinänsä tarvitse varata, mut suodattimia löytyne ainakin 180 kpl heti hyllystä 95 % varmuudella löytyy yleisimpiin henkilöautoon suodatinkin heti.